MONIN

Rhubarb Crumble

Ontdek de harmonie van zoet en zuur met elke lepel van onze Rhubarb Crumble. De perfecte combinatie van frisheid en kruimelige zaligheid in één dessert.

Tags Food | Zomer | Winter

Ingrediënten

  • 350 gr Le Fruit de MONIN Rhubarb
  • 150 gr MONIN Vlierbloesem siroop
  • 100 gr MONIN Witte chocolade topping
  • 100 gr MONIN Agave siroop
  • 1000 gr Blauwe bessen
  • 1000 gr Mascarpone
  • 100 gr Slagroom
  • 2 gr Zout
  • 150 gr Zandkoekjes

Le Fruit Basis

1

Weeg 350 gram Le Fruit de MONIN Rhubarb af.

2

Weeg 150 gram MONIN vlierbloesem- siroop af.

3

Weeg 1000 gram blauwe bessen af.

4

Meng dit in een kom tot een homogene massa.

5

Doe de massa in een gewenste bak, zet koel tot gebruik.

Le Fruit Basis – Optioneel

Breng de Le Fruit basis naar een hoger niveau.
1

Doe de Le Fruit basis per portie in hittebestendige vacumeerzakken.

2

Vacumeer de basis, zo kunnen de smaken goed samenkomen.

3

Gaar 10 minuten op 70°C stoom.

4

Laat afkoelen en zet klaar voor gebruik. Zeker 14 dagen houdbaar bij 7°C.

5

Bij gebruik zak openknippen en in een RVS/plastic bak doen.

Zandkoekjes crumble

1

Draai de zandkoekjes grof op in een keukenmachine, puls 3-4 maal.

2

Stort in een bak, dek goed af en zet klaar voor gebruik. Droog bewaren.

1

Stort in een spuitfles. Koel bewaren.

Serveren

1

Verzamel alle ingrediënten.

2

Leg een grove quenelle mascarpone op het bord.

3

Top af met 3 eetlepels (45-50 gram) le fruit basis.

4

Garneer met de zandkoek crumble en lemon cress.