Skip to main content

Recepten

 

MONIN, de Premium Flavour Solution voor professionals, is vooral gekend voor haar multi-toepasbare concepten zoals siropen, sauzen en puree’s. Met meer dan 200 natuurlijke & creatieve smaken is MONIN het vertrouwde merk geworden voor bartenders en barsitas van over de hele wereld.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden en toepassingen met onze recepten.

Filter

Orange Cold Brew Latte

Proef deze heerlijke Cold Brew Latte, perfect gemaakt met ALPRO Barista Almond, MONIN Orange en MONIN Cold Brew. Haal het beste uit je koffiepauze en ontdekt deze fruitige revolutie in koffie! Verfrissend en verkwikkend.

Lemon Lime

Laat je smaakpapillen ontwaken op deze levendige fusie van citroen en limoen. Een perfecte balans tussen verfrissende citrus-tonen waarin je de levendigheid van de zomer proeft in elke verfrissende druppel!

Lemon Tea

Geniet van verkoeling met onze zomerse citroenijsthee - een perfecte harmonie tussen de verkwikkende kick van verse citroenen en de kalmerende elegantie van ijsthee. Proef de verfrissende essentie van de zomer in elke slok!

Passion Sensation

Ontdek onze heerlijke passievruchtlimonade - een tropische verleiding die de perfecte balans vindt tussen zoet en exotisch. Verfris je zintuigen en proef de passie in elke slok. De ultieme dorstlesser voor de zomerse dagen.

Watermelon Royal

Ontdek onze ambachtelijke watermeloenlimonade, een sprankelende symfonie van zoet en frisheid die je dorst naar verkoeling zal lessen. Proef de zomer, beleef de smaakrevolutie.

Summer Breeze

Ontzettend eenvoudig in het bereiden, met oneindig veel mogelijkheden. Garneer naar eigen inzicht en verras je gasten!

Cold Coco Heart

Proef deze koffiesensatie. Een heerlijke combinatie van fruitige frisheid en subtiele koffienoten die elke slok onvergetelijk maakt.

Tiramisu Latte

Een plantaardige versie van je favoriete toetje, maar dan in een heerlijk warm glas.