MONIN

Spring Highball

Een gedurfde combinatie van sappige bessen, zachte perzik en een vleugje pittige peper, bruisend tot leven gebracht.

Tags Cocktail | Medium

Ingrediënten
(Glas 500 ml)

  • 100 ml MONIN PURE Peach Apricot
  • 20 ml  MONIN Lavender
  • 850 ml Plat water
  • 40 ml Gin
  • Takje munt
  • Eetbare bloemen
  • Ijsblokjes

Bereiding PURE Soda

1

Pomp 100 ml MONIN PURE Peach Apricot in de soda sifon

2

Pomp 2x 10ml MONIN Lavender in de soda sifon.

3

Top af met plat water en carboneer alle ingrediënten.

Bereiding

1

Vul het glas met vijf ijsblokjes en schenk 20ml PARAGON Rue Berry Cordial in het glas.

2

Giet 40 ml gin in het glas.

3

Top af met 120 ml Pure Soda.

4

Garneer met eetbare bloemen en takje munt.