MONIN

Red Fruit Cheese Cake

Verleidt je smaakpapillen en ontdek de perfecte balans tussen wild rood fruit en romige cheesecake met de Red Fruit Cheese Cake.

Tags Food | Zomer | Winter

Ingrediënten

  • 500 gr Le Fruit de MONIN Red Berries
  • 1000 gr Bosvruchten mix
  • 9oo gr Cheesecake
  • 100 gr Basilicum
  • 100 gr Munt

Le Fruit Basis

1

Weeg 500 gram Le Fruit de MONIN Red Berries af.

2

Weeg 1000 gram bosvruchtenmix af.

3

Meng dit samen in een mengkom tot een homogene massa.

4

Doe de massa in een gewenste bak, zet koel tot gebruik.

Le Fruit Basis – Optioneel

Breng de Le Fruit basis naar een hoger niveau.
1

Doe de Le Fruit basis per portie in hittebestendige vacumeerzakken.

2

Vacumeer de basis, zodat de smaken goed samenkomen.

3

Gaar 10 minuten op 70°C stoom.

4

Koel terug en zet klaar voor gebruik. Zeker 14 dagen houdbaar bij 7°C.

5

Bij gebruik openknippen, zeef overtollig vocht van het fruit. Stort in een rvs bak voor gebruik.

Cheesecake

1

Zet de cheese cakes op rvs plateau en dek af

2

Zet klaar voor gebruik in de koeling.

Serveren

1

Zet klaar voor gebruik in de koeling. Verzamel alle benodigde ingrediënten

2

Start met de cheesecake op het bord.

3

Top af met 2 eetlepels (30 gram) Le Fruit basis.

4

Garneer met de mix van basilicum & munt chiffonade.