MONIN

Coco ’n Choco Mouse

Laat je smaakpapillen zweven op een wolk van chocolade en kokosnoot met onze Coco ’n Choco Mouse. Romig en verrukkelijk met elke hap.

Tags Food | Zomer | Winter

Ingrediƫnten

  • 100 gr Le Fruit de MONIN Coconut
  • 100 gr MONIN Chocolate Topping
  • 5oo gr Kokosmousse
  • 10 gr Klapper schaafsel
  • Limoenzest
  • 10 gr Hazelnoot
  • 3 per serving Basilicum cress

Le Fruit Basis

1

Weeg 100 gram Le Fruit de MONIN Coconut af.

2

Weeg 100 gram MONIN Chocolate Topping af.

3

Meng tot een homogene massa.

4

Doe de massa in een gewenste bak, zet koel tot gebruik.

Kokosmousse

1

Klop de mousse volgens de instructies.

2

Stort in spuitzakken, dek goed af en zet klaar voor gebruik. Koel bewaren.

Hazelnoot & kokos crumble

1

Rooster de hazelnoten 20 minuten op 160 graden.

2

Rooster de kokos enkele minuten in een pan goudbruin.

3

Hak de hazelnoten fijn.

4

Mix de gehakte hazelnoten en gebrande kokos.

Serveren

1

Verzamel alle ingrediƫnten

2

Spuit de mousse in stippen op het bord. Of spuit de kokosnoot 1/2 vol met kokos mousse.

3

Top af met 2 eetlepels (40 gram) Le Fruit Chocolade basis.

4

Rasp verse limoenzest over het gerecht

5

Garneer met de hazelnoten, kokoscrumble en basil of Atsina cress.