MONIN

Mango Passion Cake

Geniet van een tropische paradijs met elke hap van de Mango Passion Cake. Laat je zintuigen veroveren door de passie en smaak!

Tags Food | Zomer | Winter

Ingrediënten

  • 500 gr Le Fruit de MONIN Passionfruit
  • 250 gr Le Fruit de MONIN Mango
  • 100 gr MONIN White Chocolate Topping
  • 1oo gr MONIN Agavesiroop
  • 170 gr Sereh
  • 1000 gr Mascarpone
  • 100 gr Slagroom
  • 2 gr Zout
  • 1000 gr Boerencake

Le Fruit Basis

1

Weeg 500 gram Le Fruit de MONIN Yuzu af.

2

Weeg 250 gram Le Fruit de MONIN Mango af.

3

Weeg 170 gram sereh af, kneus de sereh goed en snijd in grove stukken.

4

Meng dit in een mengkom tot een homogene massa.

5

Doe de massa in een bak, zet koel tot gebruik.

Le Fruit Basis – Optioneel

Breng de Le Fruit basis naar een hoger niveau.
1

Doe de Le Fruit basis per portie in hittebestendige vacumeerzakken.

2

Vacumeer de basis, zo trekken alle smaken goed in de mango.

3

Gaar 10 minuten op 70°C stoom.

4

Koel terug en zet klaar voor gebruik. Zeker 14 dagen houdbaar bij 7°C.

5

Bij gebruik openknippen en in RVS bak of soortgelijk bak storten.

Boerencake

1

Snijd plakken van de boerencake.

2

Doe de plakken cake in een plastic of RVS bak en dek af.

Geklopte mascarpone

1

Klop de mascarpone los met de slagroom, agave, zout & MONIN White Chocolate Topping.

2

Stort in een bak, dek goed af en zet klaar voor gebruik. Koel bewaren.

Serveren

1

Verzamel alle ingrediënten.

2

Bak de cake kort goudbruin op de plan- cha, in een bakpan of op de grill. De cake bevat voldoende boter dus zal snel goud- bruin kleuren. Van buiten krokant van binnen smeuïg.

3

Leg de cake op het bord

4

Top af met 2 eetlepels (30 gram) Le Fruit basis.

5

Garneer met Atsina cress en Vene cress.