MONIN

Pot de Creme

Pot de Crème, de verrukkelijke essentie van verwennerij in elk potje!

Tags Food | Zomer | Winter

Ingrediënten

  • 1000 gr Le Fruit de MONIN Cherry
  • 120 gr MONIN Tonkaboon siroop
  • 1 l Debic crème brûlée
  • 150 gr Bastognekoeken

Le Fruit Basis

1

Weeg 1000 gram Le Fruit de MONIN Cherry af.

2

Weeg 120 gram MONIN Tonkaboon siroop af.

3

Meng dit in een mengkom tot een homogene massa.

4

Doe de massa in een spuitfles en zet klaar voor gebruik.

Pot de crème

1

Verwarm de crème brûlée basis volgens verpakkingsinstructies in een pan tot 70°C.

2

Doe ongeveer 100 gram in elk glas.

3

Dek af met folie en zet koud tot gebruik.

Bastogne crumble

1

Mix de Bastognekoeken in een keukenmachine

2

Stort in een bak, dek goed af en zet klaar voor gebruik. Droog bewaren.

Serveren

1

Haal het glas met de crème brûlée vul ling uit de koeling.

2

Top af met 1,5 eetlepel van de Le Fruit Basis.

3

Garneer het dessert met de Bastogne crumble.