Smaak de zon met elke hap – Tangerine Chicken Sasoti, de perfecte mix van zoet en hartig!
Tags Food | Zomer | Winter
Ingrediënten
150 gr Le Fruit de MONIN Tangerine
30 gr Garam Masala
100 gr Sojasaus
2,5 gr Zout
1 kg Kippendij blokjes
15 gr Limoenzest
50 gr Limoensap
Bereiding
1
Neem Le Fruit de MONIN Tangerine, sojasaus, masala, limoenzest en limoen- sap en meng dit samen in een mengkom tot een homogene massa.
2
Meng de marinade met de kip.
3
Rijg de kip nu aan de stokjes.
4
Grill/bak de kip sasoti’s tot deze gaar zijn en een mooie kleur hebben. Let wel op de suikers in de marinade, dit verbrandt snel!
Tip
1
Vacumeer de kip en gaar de kip sous-vide 60 minuten op 70°C. Zo hoef je slechts de kip af te grillen/ bakken voor kleur en smaak. Let wel dat je de scherpe puntjes van de stokjes niet uit laat steken, hierdoor kun je gaatjes in de zak krijgen.