Filter

Paragon Cordials – Pepper Collection

In 2019 lanceerde Monin het eerste hoofdstuk van een nieuw en gedurfd project, Paragon Cordials – Pepper Collection:

Ze reisden de wereld rond met bareigenaar (Tyer + Elementary, Londen) en Bar Industry-legende Alex Kratena, op zoek naar drie verschillende pepervariëteiten in Kameroen, Ethiopië en Nepal, om iets unieks en innovatiefs te creëren, met behulp van de meest geavanceerde extractietechnieken. .

Het resultaat? Drie geweldige likeuren, Rue Berry, Timur Berry en White Penja Pepper, krachtige en complexe drankoplossingen.

Berlijn en Athene

Vorige maand gaf Paragon tijdens Bar Convent Berlin een voorproefje aan een kleine groep gelukkige cocktailliefhebbers en -kenners tijdens een privéproeverij in de speakeasy van Bellboy (Marian Beke en Ariel Leizgold): dit was de eerste keer dat de Mystic Collection kennis maakte met de (bar)wereld, maar een goede introductie was op zijn plaats.

Een paar weken geleden opende Paragon tijdens de Athens BarShow de deuren naar zijn ‘mystieke rijk’ van smaken, waarmee officieel Hoofdstuk 2 van zijn Cordials werd gelanceerd.

Lancering Athenes Barshow

Voor de Pepper Collection reisde het Monin Team de wereld rond, maar voor de Mystic Collection gingen ze zelfs terug in de tijd!

Er zijn 3 ingrediënten geselecteerd die door de eeuwen heen door wijze en spirituele mensen zijn gebruikt om het verlichting te bereiken en onze wereld met de ander(en) te verbinden.

Vetiver uit Java, Labdanum uit Spanje en Palo Santo uit Gran Chaco, Zuid-Amerika (een gebied dat delen van Bolivia, Argentinië, Paraguay en Brazilië beslaat) zijn de kerningrediënten van de Paragon Mystic Collection, die door het gebruik van stoomdestillatie, moleculaire destillatie en oplosmiddelen extractie je toegang geven tot een subtiele, quasi-mystieke en unieke zintuiglijke ervaring.

Meer weten?

Gefascineerd? Meer informatie op

https://paragoncordial.com/the-mystic-collection/

Houd deze website en het Instagram-account van @RedCarpetSpirits in de gaten om op de hoogte te blijven en vergezel ons bij de lancering van Paragon Cordials Mystic Collection in Nederland!