Monin

Monin is een toonaangevend merk dat wereldwijd bekend staat om zijn hoogwaardige siropen. Het is opgericht in 1912 in Bourges (Frankrijk) en heeft sindsdien een rijke geschiedenis van het leveren van smaakvolle siropen aan professionals wereldwijd. Monin onderscheidt zich door kwaliteit, aandacht voor detail en smaak en zorgt elke keer weer voor een wow-factor.

De klassiekers

Aangezien maatschappelijke verantwoordelijkheid ons hele ecosysteem betreft, wil MONIN al haar partners betrekken bij hun MVO-aanpak. Men is ervan overtuigd dat de kwaliteit van de relaties met de leveranciers gebaseerd is op een gedeelde visie op waarden en ethiek.

Ook vindt MONIN dat zij een rol speelt in de ontwikkeling van duurzame landbouw, door middel van innovatieve experimenten. Zo werkt MONIN op haar niveau om de milieu-impact van de verpakkingen te verminderen. MONIN zet zich in voor het implementeren van een alomvattend duurzaam inkoopproces, met specifieke opleiding van haar personeel, een nieuwe leverancierscode en MVO-audits.

Exotische smaken

Siropen als passievrucht, lychee en lavendel voegen een vleugje avontuur toe aan je Cocktail of Mocktail. Wat dacht je van een Passion Daiquiri of Lychee Margarita? Je kunt eindeloos experimenteren; een klassieke gin-tonic met Spicy-Mango siroop. Cloudy Lemonade, is één van de laatste innovatieve siropen die je Home Made Lemonade of Iced Tea naar een nog hoger niveau tilt, in de mix met bv. Watermeloen siroop of Lemon Tea siroop.

Volgende week, Le Fruit de Monin.

Hou onze socials in de gaten voor de volgende update, waar ik je meer ga vertellen over Le Fruit de Monin. Een heerlijk veelzijdig product bekend voor desserts of fruitmix voor je Milkshakes, maar ook fantastisch voor jouw zomer BBQ! Nieuwschierig? Kijk alvast even op onze website voor de recepten.