MONIN

Mango Yuzu Tartelette

Pak uit met dit dessert! Lekker en makkelijk om te maken.

Tags Food | Zomer | Medium

Ingrediënten

  • 1 kg mango vruchtvlees
  • 500 gram Monin fruitpuree Yuzu
  • 30 gram gepureerde gember
  • 500 gram Debic Wittechocolademousse
  • 10 stuks Tartelettes
  • 100 gram Dulce de Leche
  • Basil Cress (ter garnering)

Bereiding

1

Meng de mango met de yuzu fruitpuree en de gemberpuree tot een homogene massa

2

Vacumeer de mango-yuzu-gemberpuree in de gewenste hoeveelheid en gaar 30 minuten op 70ºC in de steamer. Koel terug. Kan bewaard worden tot 14 dagen bij 7ºC

3

Klop de wittechocolademousse af volgens de aanwijzingen op de verpakking

4

Plaats de tartelettes op borden. Vul met behulp van een spuitzak de tartelettes voor ¾ met de wittechocolademousse

5

Schep hierop 1-2 eetlepels mango-yuzu-gemberpuree

6

Garneer af met de dulce de leche en Basil Cress