MONIN

Yuzu Sauerkraut

Yuzu Sauerkraut, een citrus twist op traditie voor een verrassend frisse smaak!

Tags Food | Zomer | Winter

Ingrediƫnten

  • 500 gr Le Fruit de MONIN Yuzu
  • 1000 gr Zuurkool afgespoeld
  • 10 gr Karwijzaad
  • 10 gr Zout
  • 10 gr Peper
  • 100 gr Eendenvet

Bereiding

1

Weeg bovenstaande ingrediƫnten af.

2

Doe het eendenvet in de pan, myoteer hier de specerijen in.

3

Voeg de zuurkool toe. Roer alles goed door.

4

Voeg de yuzu le fruit toe. Roer de massa goed door.

5

Stoof de zuurkool op laag vuur gedurende 45 minuten.

6

Koel terug en portoneer in gewenste grootte.

7

Laat afkoelen en portioneer in gewenste grootte.

Serveertip

1

Hotdogbroodje met (vega/vegan) BBQ worstjes. Geroosterde wortel hotdogs. Gekonfijte eendenbout.