MONIN

Pompelcotta

Een lepel vol hemelse vreugde wacht op jou. Proef de stralende verfrissing van Tangerina Cotta!

Tags Food | Zomer | Winter

Ingrediënten

  • 500 gr Le Fruit de MONIN Tangerine
  • 1000 gr Mandarijn
  • 25 gr Limoenzest
  • 1000 gr Panna cotta

Le Fruit Basis

1

Weeg 500 gram Le Fruit de MONIN Tangerine af.

2

Weeg 1000 gram mandarijn af, ontdoe van de schil en zoveel mogelijk draden en snij in stukjes.

3

Rasp met een zesteur 15 gram limoen.

4

Meng dit in een mengkom tot een homogene massa.

5

Doe de massa in een gewenste bak, zet koel tot gebruik.

Le Fruit Basis – Optioneel

Breng de Le Fruit basis naar een hoger niveau.
1

Doe de Le Fruit basis per portie in hittebestendige vacumeerzakken.

2

Vacumeer de basis, zo kunnen de smaken goed samenkomen.

3

Gaar 10 minuten op 70°C stoom.

4

Laat afkoelen en zet klaar voor gebruik. Zeker 14 dagen houdbaar bij 7°C.

5

Bij gebruik zak openknippen en in een RVS/plastic bak doen.

Panna cotta

Breng de Le Fruit basis naar een hoger niveau.

Serveren

1

Verzamel alle ingrediënten.

2

Top de panna cotta af met 2 eetlepels (30-40 gram) Le Fruit basis.

3

Garneer met basil cress of lemon cress.