MONIN

Ceviche a la Passion

Als een vis in het water, proef de Ceviche a la Passion en ontketen een passie van smaak in elke hap!

Tags Food | Zomer | Winter

Ingrediënten

  • 50 gr Le Fruit de MONIN Passion Fruit
  • 200 gr Limoensap
  • 700 gr Dorade Filet
  • 20 gr Vissaus
  • 15 gr Koriander
  • 15 gr Chilipeper
  • 200 gr Zoete aardappel

Tiger Milk

1

Weeg 50 gram Le Fruit de MONIN Passion Fruit af.

2

Knijp 200 gram limoensap uit, ongeveer 10 limoenen. Verzamel ook het zest van 5 limoenen en zet apart.

3

Weeg 20 gram vissaus af

4

Snijd de chilipeper en koriander.

5

Meng alles tot een massa. Zet klaar voor gebruik.

Ceviche

1

Snijd de dorade filet in segmenten.

2

Marineer de dorade 30 minuten.

3

Pof ondertussen de zoete aardappels in de oven op 230°C voor 30 minuten.

4

Snijd deze in gewenste grootte.

Serveer Salade

1

Leg de zoete aardappel in de hals van het bord.

2

Schep de ceviche erlangs met de marinade.

3

Garneer met kruiden zoals Goa cress, ringetjes chilipeper en rode ui.