MONIN

Pompelcotta

Laat je smaakpapillen dansen op de verfrissend doch romige symfonie van deze heerlijke traktatie!

Tags Food | Zomer | Winter

Ingrediƫnten

  • 500 gr Le Fruit de MONIN Ruby Grapefruit
  • 1000 gr Panna cotta
  • 80 gr Munt
  • 80 gr Basilicum

Le Fruit Basis

1

Weeg 500 gram Le Fruit de MONIN Ruby Grapefruit af.

2

Weeg 80 gram munt en 80 gram basilicum af.

3

Snijd beide kruiden flinterdun als chiffonade.

4

Meng dit in een mengkom tot een homogene massa.

5

Doe de massa in een gewenste bak, zet koel tot gebruik.

Panna cotta

1

Volg de instructies van de verpakking panna cotta Debic.

2

Stort de panna cotta massa in dessertglazen.

3

Zet koel tot gebruik.

Serveren

1

Verzamel alle ingrediƫnten.

2

Top de panna cotta af met 2 eetlepels (30-40 gram) Le Fruit basis.

3

Garneer met basil cress of lemon cress.